C'est la vie

J’ai perdu mon camera

Fan fan fan fan fan!!!! Jag har troligtvis blivit bestulen på min kamera. Verkligen sjukt roligt alltså. Kom hem nyss och den låg inte längre i min väska. Vi var och åt på en restaurang och jag vet att jag hade den på bordet och tänkte när vi skulle gå att jag måste lägga ner den i väskan. Men gjorde jag det eller glömde jag den där ändå? Alltså jag är 99,99 % säker på att jag la ner den i väskan. Kanske tänkte jag på det och för en millisekund glömde bort det igen och gick utan den.
Eller blev jag utsatt för en ficktjuv på metron? Och hur fan då när väskan var stängd?

Jävla skit alltså! Den är ett halvår gammal och jag har inte direkt råd att köpa en ny. Hur ska jag kunna spendera den bästa tiden av mitt liv utan en kamera att föreviga det med? Och så min sommar, kommer inte kunna dokumentera allt roligt jag kommer få uppleva.

Har haft den mest underbart trevliga dagen och kvällen, så händer detta? What the fuck is your problem God!? Måste ALLT hända mig?!!

Nu ska jag lägga mig och gråta mig till sömns. På återseende!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.