C'est la vie

Gone with the wind

Nope, min kamera är verkligen helt borta. Parti. Gone with the wind. Eller snarare gone with some fucking dishonest low-life pickpocket-tjuv. Om jag ser någon med en rosa Canon Ixus 80 IS med hack på vänster sida(sett från person-som-blir-fotad-sidan), så ska jag slå ner jäveln och förbanna personens familj. Ungefär så.

Var inne och kollade med restaurangen och de hade inte hittat någon. Men ärligt talat så är jag nästan hundra på att jag la ner den i väskan. Ingenting låg på bordet liksom, och även om den hade ramlat på golvet så borde de sett den när de städade sen. Så antingen ficktjuv på väg eller på metron, eller så tog nån kund den på restaurangen.
Aja, inget att göra åt. Synd med alla bilder bara som jag tog igår. Fast Emelie tog en del också så jag får be henne skicka till mig.

Som tur är så har jag lite savings som jag kan använda, får fixa med det i jul när jag kommer hem eftersom det är en annan bank än den jag har för mitt VISA-kort. Till dess kunde pappa ställa upp. Jävligt tacksamt kan jag lova. Har kollat upp lite olika kameror så jag ska in på onsdag och köpa en. Då börjar dessutom rean så kanske hittar jag en som är nedsatt. I hope! Har ni tips på en bra kamera så får ni gärna slänga in en kommentar om det!!! 🙂

Jävligt jobbig situation, men sånt är livet. Ingen idé att gå runt och må dåligt över det. Kunde varit mycket värre! Och för övrigt så är allt faktiskt väldigt bra just nu. Förutom det med kameran så leker livet. 😉
Nu måste jag iväg och hämta Leo i skolan. Syns!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.