Fun stuff

I lost a camera, but I found some friends


Tillägnad Sophia. Vet att du uppskattar sådana här inlägg. Hade ingen bild på muffins tyvärr… ;-P

I väntan på bilder från igår, som Emelie är gullig och skickar till mig, så får ni en bild på min lunch idag som jag tog med mobilkameran. Intressant va? Här kan ni beskåda en McChicken de luxe. Fast det är bara en vanlig McChicken, som faktiskt inte smakar likadant som i Sverige. På allvar. Haha! Köpte den när jag sprang runt på Les Halles för att  spana på en ny kamera på DARTY och Fnac. Den förstnämnda är ungefär som OnOff, och den sistnämnda… eh. Ja, vad ska man jämföra den med? De säljer allt från böcker och film till kameror och datorer.

På Fnac har jag t ex hittat Sex and the city-säsonger för 20 Euro. Ska jag slå till? Då får jag prima dubbad Carrie på köpet. Undrar hur Samantha låter med fransk röst? Hon lär ju låta som en fransk bordellmamma… typ. 😛

Och just det… gårdagen! Det var en helt underbart trevlig och mysig dag! Trots mina tankar att "om jag stannat hemma så hade jag haft kameran kvar", så är jag så himla glad att jag pallrade mig in.
Varje år i Paris har de en musikfestival, Fête de la musique, och den är över hela stan. Jävligt härlig stämning och musik ÖVERALLT.

Först mötte jag upp med Emelie, vi gick till Jardin du Luxembourg och hamnade mitt en helt underbar jazzgruppskonsert. Så himla duktiga var de, vi stod där i solen och kände oss jävligt nöjda med tillvaron. Man blir så glad av sådan musik! Efter det gick vi till Institute Suedoise, där de hade midsommarfirande. Där stötte vi på Antti och Rosa, som vi även träffade i fredags. Sen kom även några fler dit, italienaren Roberto, en fransk kille, samt Rosa’s trevliga vän Precious(är det inte ett helt underbart namn?!). En supergullig amerikansk tjej som jag fick jättebra kontakt med. Det är så kul att gträffa nya människor hela tiden! Och vi ska nog på marknaden i Clignancourt på söndag. 🙂
Efter lite flädersaft, potatissallad, midsommarsånger och trevliga konversationer, så gick vi alla vidare. Först till en bar där vi satte oss för att ta något att dricka. Ni skulle hört runt bordet! Det var svenska, franska, engelska och finska som pratades! Mångkulturellt. Haha! Ganska kul.

Efter att vi gått runt lite i Marais bland all musik så ville alla olika saker. Så jag, Precious och Antti gick till en jättemysig Libanesisk restaurang och käkade. Vissa ville se nån konsert vid Louvren men jag var inte så sugen på det.
Sen drog jag hem. Kände mig så himla lycklig på vägen hem från RER:en. Allt kändes så roligt och trevligt. Livet leker ni vet.
Fram tills jag insåg att jag fått kameran snodd då vill säga. Men äh… sånt är livet! Och som jag skrev… det kunde varit värre.

I lost a camera, but found some friends. 🙂

Nu ska jag kolla om maten är på g. Som vanligt så äter vi på tok för sent. Gaaah, jag blir knäpp på det! Inte så kul att ha en timme efter middagen bara innan man måste gå och lägga sig. :-/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.