Okategoriserade

Jag tar det i morgon…


Hur gör Kate? Äter hon aldrig chokladpudding till efterätt?

Mitt nya liv skulle börjat för sådär 78 dagar sedan. Ut och springa ett par dagar i veckan, äta nyttigt, skippa allt vad socker heter… sen bestämde jag mig för att det skulle börja för en månad sedan. Sket sig igen. Då bestämde jag idag(har ju såklart bestämt mig för samma sak sådär 10 gånger de senaste veckorna med…) att jag skulle skärpa mig. På ALLVAR denna gången. Sket sig igen. Vad annars?

Hade en chokladpudding i kylen och kunde lika gärna strunta i hela projektet. Ja menar vad skadar en ynka liten chokladpudding? Förmodligen att mitt ass växer ännu en storlek. Men vad gör det om hundra år? Då är jag död ändå.
Nu blir det ett avsnitt Gossip Girl innan jag somnar. Lång arbetsdag i morgon, men jag har något roligt att se framemot för efter jobbet ska jag träffa Iryna. Ska bli superkul! 
Ja och just det. I morgon börjar mitt nya hälsosamma liv. Förhoppningsvis. 

0 kommentarer

  • Christine

    lameilleuse: Tack för tipset, har inte läst boken så det får jag nog kolla upp. 😊 Intressant artikel med. Hur alla fransyskor kan vara så smala är en gåta för mig, haha! Fast sen är det ju ganska utseendefixerade i Paris just så de går väl på dieter de flesta. 😉

  • Robin

    Men hur kul är Kates liv på en skala om hon inte ens får äta en chokladpudding då och då?.. Det är man värd!
    Jag är i Paris från måndag vid 4-5 på eftermiddagen till torsdag morgon. Du får säga till när det kan passa dig om du har en lucka, låter stressigt med två jobb och skola! Jag har ett jobb och skola, och jag dukar nästan under emellanåt 😃

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.