C'est la vie

Jag låter som en kedjerökare

Usch vad dåligt jag sovit inatt. Trodde jag skulle sova som en prinsessa i min egna säng, men icke sa nicke. Kunde först inte somna igår kväll och sen vaknade jag halv sju och kunde inte somna om på en timme. Vaknade sen av mig själv iafl kvart över nio. Så jag är åtminståne ganska utvilad.
Ringde upp Sophia som precis ringt, och jag kunde knappt prata! Haha, sjukt hes var jag. Känner en förkylning på G, men jag tror att om jag bara klär mig varmt och tar det så lugnt jag kan så kommer det nog inte bryta ut.
Damnit, jag som tänkt träna nu när jag var hemma. Har inte rört på fläsket på en månad nu!

Eftersom jag knappt har någon frukost(mamma hade köpt mjölk, men det finns ingen sylt för gröten jag tänkt äta och sen trodde jag att jag hade Special K kvar hemma men de är borta), så ska jag först möta upp Sophia vid henne sen ska vi in och käka frukost på stan. Eller brunch blir det kanske…? 😉 Jag iafl bli mysigt att sätta sig på ett café och snacka om allt som hänt de senaste veckorna.

Ska inte glömma hennes present heller. Jag misstänker att hon kommer bli förstjust i det, hehe! Kan inte visa er nu eftersom det finns en risk att hon klickar in här innan jag kommer, men ni ska få se vad jag köpt sen.

Ha nu en fin dag allihop!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.