Vardagslyx

Kärt återseende


Sophia’s present från mig. Macarons från Paris.
Hennes kommentarer? "Är det kakor? Oj vad läskigt, vågar man äta detta?" och "Jaha, och jag som försöker gå ner i vikt".
Haha! Men jag tror att hon kommer bli hooked på de där. 😉


En café mocha på Espresso House. C’etait très bon!

Åh så roligt det var att träffa min älskade Sophia igen! Få prata, skämta och skratta med varandra igen efter 3 veckor utan så mycket som ett kort samtal. Härligt! Hon är liksom den jag ringer när jag behöver prata av mig, berätta något roligt, få råd och stöd, bli tröstad. Min bundsförvant helt enkelt. 🙂 Så det har känts sjukt konstigt att inte kunna prata med varandra när vi annars pratar varje dag nästan.
 
Jag hade fått en överraskande, men trevlig summa pengar in på kontot idag, så jag bjöd Sophia på fika.

När vi satt på Espresso House så såg vi Sofia utanför som just skulle parkera sin cykel utanför Storgatan. Ringde henne och sa
"Nej men där kan du inte parkera din cykel"
"Haha, var är du?"
"Look up"

Hehe. 😉 Så hon joinade oss en stund innan hon skulle vidare för att jobba.
Sen gick jag och kusin och suktade efter en massa fina kläder. Hittade en riktigt fin långklänning på H&M som jag ska in och prova i morgon. Orkade inte idag. Men jag råkade typ lova att sympatispara tills den 25:e eftersom hon är pank, så vi kan gå och shoppa tillsammans. Öhh? Ja vi får väl se hur det går med det… 😛 Kan iafl inte visa i bloggen om jag köper något för då ser ju hon det, haha!

Nu ska jag iväg en sväng igen. Först till brorsan och hämta lite post och sen till mamma och käka middag.
See you soon again!

0

0 kommentarer

  • matilda

    hej!! såg att du lämnat en kommentar på min blogg. jag pluggar här i paris, på ef skolan i tolv veckor, och har fyra kvar innan jag åker hem! Vad gör du själv?
    Åh espresso house jag saknar!! Haha bisou.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.