C'est la vie

Inte helt hundra

Idag har jag typ pratat i mobilen halva dagen. Jag laddade batteriet inatt, och det piper redan att det håller på att ta slut. 😛 Men det känns skönt att vara hemma när man har en massa härliga vänner man kan prata ikapp med!

Ikväll var jag först hos brorsan. Hämtade lite post som kommit dit, och hängde lite där. Sen gick jag en sväng inom Entré, men jag är inte ett dugg sugen på shopping just nu. Blir bara helt slö så fort jag kommer in i en butik. Men kan ju ha att göra med att jag inte mår helt hundra. Magkatarren spökar igen och sen har jag fått hosta och halsont dessutom. Inte kul alls. Merde!
Åt iafl en god kycklingmiddag hos mamma, sen åkte jag hem. Gick ner i förrådet innan och lyckades hitta en påse med underkläder och pyjamasbyxor. Passar bra eftersom jag inte har några rena underkläder kvar, haha! Hittade även min varmare vårjacka. Det är nämligen svinkallt här i Malmö nu.
Stina skyller det på mig. "Du tog med dig det dåliga vädret!". Yeah yeah, whatever. ;-P

I morgon hoppas jag att jag mår bättre. Isfl ska jag fika med Lina på dagen. Och kanske prova den där långklänningen på H&M, hihi.

Bon nuit!

0 kommentarer

  • Sofia

    Åh, om du visste hur glad jag blir, tusen tack!!
    Jag är dålig på att följa svenska bloggar men din om ditt liv i Paris har verkligen blivit en favorit på sistone!! Jag blir så avundsjuk att jag egentligen inte borde läsa, haha.

    Långklänning låter underbart, KÖP! Glöm inte att lägga upp bild bara 😊

    Ha en trevlig helg du med!! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.