Fun stuff

It’s my birthday

 

 

Idag blev jag ett år äldre. Det firades ordentligt igår och inatt med ett gäng fina människor. Åh vad jag tycker om mina vänner, de är bäst! De kom med fina presenter, sjöng för mig med tårta och vi hade en riktigt rolig kväll som slutade på en av nattklubbarna nära Champs Elysées. Vi somnade runt fem i morse och idag har jag varit trött kan jag lova. Vi sov till ett, sen städade vi hemma och nu på kvällen gick vi och såg Skyfall på bio. Jag stör mig verkligen på att filmen aldrig börjar när den ska när man går på bio i Paris. Det är reklam i en halvtimme så vi kom hem först kl 21 när filmen skulle börjat kl 17.15. En kvart, ok, men 30 minuter för sent? Å andra sidan är det ju Frankrike jag bor i.

 

I morgon ska jag befinna mig på andra sidan stan kl 8.15 på morgonen för att jobba som värdinna, så jag tänkte snart göra mig klar för att sova. Men jag måste säga att min första dag som 28-åring har varit helt perfekt.

 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.