Fun stuff

Internationell kväll


Vi gick över romantiska Pont Neuf på väg till festen. Det var flera par som stod och svärmade vid solnedgången 😉


Natalie hade gjort svenska snittar kvällen till ära. Jag gillar dock inte kaviar så jag åt inga. Men visst var de fina?


Vacker poesi…


Man skulle kunna tro att det här är en hall i Sverige, men det är det inte.

Hemmafesten igår var riktigt trevlig och jag ångrar att jag inte stannade längre. Jag gick för att hinna med sista metron vilken jag missade så jag fick ta en taxi hem i vilket fall. Jag träffade så himla roliga människor och skrattade i princip hela kvällen. Det var folk från alla jordens hörn och det pratades typ 7 olika språk runt omkring. Jag hade sällskap på vägen hem av en kille som jobbade för Lanvin och snackade om att han älskar svenska märken. Han var så ivrig att visa sina Björn Borg-kallingar och berättade att han älskar Whyred. Jag älskar speciella människor!

Idag är jag ju lite seg dårå, men det var det värt. Jag sov i vilket fall som helst till halv elva och har precis ätit frukost, haha. Nu ska jag ta tag i dagen.

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.