C'est la vie

In time we will know

Jag fick ett samtal från Frankrike innan. En monsieur frågade mig en massa frågor och jag kunde säga ungefär hälften av det jag egentligen kan säga på franska. Jag blir så ställd när någon tar mig på sängen sådär, särskilt när jag ska prata franska. Sen får jag prestationsångest efteråt och glömmer bort alla kommentarer som ”tu parles vachement bien francais maintenant”, från franska vänner.

Det var ett geografisk problem i den här roliga möjligheten, men kanske kan det ordna sig ändå. Vi hoppas!
Efteråt var jag så speedad att jag var tvungen att smälla i mig fyra macarons. Nu har min blodsockernivå fallit till noll procent.

Jag lovar att ni ska få veta B:et av historien med. Så småningom.

Nu ska jag läsa lite Business Marketing. Min bok är tjock, på engelska och med psalmtunna blad.

(Och ja, jag har morgonrocken på. Vem fasen vill gå ut i detta pissvädret?)

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.