Vardagslyx

Fredag är ändå den dagen som känns bäst

Idag kom jag upp i tid. Jag satte klockan på åtta men låg och drog mig en dryg halvtimme. Det är ju så otroligt skönt att ligga kvar i sängen! Särskilt när det är lite sådär kyligt på golvet och det är så varmt och skönt under täcket. Men nu sitter jag i soffan och tittar på Nyhetsmorgon och har ätit en god frukost. Eftersom att jag jobbar både i morgon och på söndag så ska jag njuta av min fredag.

Håret är stylat och sminket är på. Det är bara kläderna som ska väljas ut och sen kör vi igång den här dagen, som kommer bestå av plugg. Jag funderar på att dra och sätta mig på något café eller på bibioteket. Det är skönt att komma bort från lägenheten lite.
Först ska jag ringa min chef.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.