Shopping

Virkat och franskt

Så fort vädret blir lite bättre så ska jag rasta min nya virkade kjol igen. Jag köpte den i Paris i helgen och hann använda den två gånger. Men så blåste det ju inte storm och regnade snö i Paris heller…
Den är föresten från butiken Promod. Det är en fransk butikskedja som jag inte brukar shoppa på så ofta eftersom de mest har skräp. Men ibland kan man hitta fina saker. Franska budgetkedjor är överlag inte så trendiga. Men NafNaf och Etam har ibland fina saker till bra priser.

Jag har suttit och mailat en massa viktiga mail halva dagen. Jag har varit så inne i att sjunga falskt till alla schlager-hitsen på rix fm så jag har helt glömt bort att äta lunch. Så det ska jag göra nu och unna mig lite tid framför O.C. Är det inte underbart när de kör repriser på de gamla favoritserierna?

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.