C'est la vie

In my chaos


Mitt kaos

Jag håller på för fullt här att städa och röja. Vädret är verkligen ingenting att hurra för idag så man är inte direkt sugen på att ta sig ut. Då är det ju perfekt att städa och organisera. Lyssnar på NRJ och går runt här och sjunger och dansar medans jag håller på. Mina grannar lär ju sucka och undra när jag ska sluta gala till idol-låtar. Men Darin gör mig effektiv, så är det bara.

Just nu ligger saker huller om buller över hela golvet men det ska nog bli ordning på det. Jag har även burit ner saker till förrådet samt lagt undan lite sommarkläder som jag troligtvis inte kommer ha användning för de närmsta 6 månaderna(varför skrev jag det? Verkligheten som en käftsmäll! Ångest.).
Garderoben är nu snyggt organiserad och städad med. Ni kan få se sen, jag är nästan stolt hur fint det blev, haha!

Nej nu ska jag återgå till städandet. Vad hittar ni på idag btw?

0

0 kommentarer

  • Nina

    Oj hi hi förstår att du måste ta tag i städningen 😊 Vet du, ska se darin live snart he he men han är riktigt bra tycker jag..

    Kram Nina.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.