Fun stuff

Klassfest


Några av de drygt 40 bilderna från igår. Jag vill inte lägga upp några direkta bilder på alla för de vet inte om min blogg. Tror jag iafl, haha!

Oj vilken kväll igår alltså. Jag började med att gå hem till Sophia och äta middag och snacka lite skit. Innan jag kom iväg hann jag slå i min lilltå, upptäcka att det regnar(kunde således inte cykla…) precis när jag skulle gå ut samt glömma mitt busskort. När jag väl kom till Sophia var jag så trött och opeppad. Kände verkligen INTE för att festa. Men det var första partykvällen med klassen och jag ville inte missa det heller.

Madde hade ställt upp och bjöd hem hela klassen i sin lägenhet på förfest. När jag kommer in i hallen så möts jag av i princip hela klassen och alla är så glada och partysugna, så all trötthet bara försvann. Så glad jag var att jag gick! Jag drack två cider men hade så kul att jag lika gärna kunnat skippa alkoholen helt. Vissa i min klass vet hur man festar om man säger så, haha! De som säger at man inte kan ha kul utan att vara full borde parta med mina klasskompisar 😉
Dessutom dansade vi så att det nästan blev Titanic-varning på fönstrena. En klockren kväll helt enkelt. Det var länge sen jag hade så kul på en förfest!

De flesta drog till Debaser efter tolv, men jag var helt slut efter för lite sömn, gym och utflykt med Fanny och Molly. Så jag tog bussen hem istället. Kände på mig dessutom i detta fallet att det var förfesten som skulle vara höjdpunkten. Idag vaknade jag såklart för tidigt. Kan det vara den tidiga omställningen i veckan som gör det? 

0 kommentarer

  • Ruth Frida Marie

    Åh vad roligt med klassfest, vi hade nog för lite av det med min gymnasieklass…fyra blev det totalt på tre år, varav alla det sista året och två studentveckan.

    Sv: Hahaha min killa svalde den iallafall 😉 tror jag…inte så säker, han kanske spottade ut den i smyg? De där fransmännen har inte riktigt förstått vad vi har förstått, men som du säger, om inte erwan äter lakrits blir det mer över till mig. Ingen som klagar! Eller jooooo jag får inga pussar om jag inte borstar tänderna! Brukar alltid ta med mig flera rullar så jag överlever.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.