Outfits

Dress up

Ni anar inte så fina alla tjejer i klassen var igår. Vissa har sådan känsla för stil att man blir alldeles inspirerad. Hattar, fina smycken och skor, söta blusar, sin egna unika stil. Det är kul då att gå på fest när man ser att alla andra verkligen ansträngt sig för då känns det roligare att anstränga sig lite extra själv.

Igår tog jag fram en gammal favorit. Min marinblå kjol från H&M som jag inte använt sen i våras. .
Till det hade jag en blåprickig blus från Zara, skor från en liten kinesbutik på rue de Rennes i Paris samt mina favoritarmband.

Men ikväll blir det myskläder för hela slanten. Mina jeans börjar kännas riktigt obekväma och jag är hungrig som bara den. Så jag ska sticka snabbt till Willy’s och köpa lite till middagen, ta en dusch medans laxen(jag blev så inspirerad av den här brudens fredagsmiddag och insåg att jag hade lax i frysen) ligger i ugnen och sen bara softa i soffan.

Hoppas ni får en trevlig kväll oavsett om ni kör hemmamys som jag, eller skakar rumpan på dansgolvet 🙂

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.