C'est la vie

In case of emergency

 

HEJ DÅ BATIGNOLLE.

 

Eftersom jag inte tar med någon dator på semestern kommer nog inte bloggen uppdateras så mycket de närmsta två veckorna. Don’t hold your breath om man säger så. Jag har dock förberett ett par tidsinställda inlägg som kommer poppa upp under tiden jag är borta. Om jag kommer till att låna en dator ska jag försöka leverera er en högst intressant ”happening right this moment”-update. Jag löver. Och det går HUR bra som helst att kommentera på bloggen. Jag läser och gläds över alla kommentarer även när jag inte alltid har tid att svara på dem.

 

Vid till gång till wifi kommer jag dock slänga mig över Instagram så håll utkik där om saknaden efter mig blir alltför påtaglig. CHRISTINE_PARIS heter jag.

 

Nu ska jag stressläsa de sista sidorna av En plats i solen så jag slipper släpa med den boken på semestern.

 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.