C'est la vie

Not so Swedish after all

 

 

Min dag har varit ganska perfekt. Förutom att jag idag vinkade av Janis och deras överfulla flyttbil. Jag och Katrin hjälpte dem bära miljontals (det kändes som så mycket i alla fall) lådor, prylar och möbler ner för 5 trappor utan hiss. När vi var klara åkte jag och Katrin till Hotel du ville där jag bitchade till mig reklamation på ett linne. Ni förstår, i Frankrike finns det ingenting sådant som ”kunden har rätt”. Hur som helst funkade min förhandlingstaktik (dvs vara så osvensk som det bara går, inte ge med sig och ställa till med en scen) och jag fick byta linnet som krymt 1,5 storlek och blivit helt förstört (jag hade så klart tvättat det som man skulle men det spelar tydligen ingen roll för billiga kläder ska man använda en gång, sen slänga, enligt en av deras kassörskor…). Slutet gott. Efter det mötte jag upp med Linnea för picknick och mys vid Seine. Hur bra lördag som helst.

 

Nej, nu ska jag dubbelchecka bagaget så allt är med.

 

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.