Travels

Update från Österrike!

Hej från en liten by i Österrike!
Det är brist på internet här men nu har jag fått låna wifi på den lokala krogen. Jag och C har precis ätit en god lunch bara vi två och sitter med varsin kaffe och njuter av en fin utsikt. Vi är bjudna en vecka här av hans föräldrar med två av hans syskon med respektive. Idag är de andra på utflykt men vi var i Graz hela dagen igår så vi kände mer for att chilla hemma. Det får bli relax vid poolen i eftermiddag. Både jag och Cyril (C’s bror) har tagit massor med bilder men i brist pa dator får det vänta tills vidare.

Jag har det bra men jag måste erkänna att jag längtar till nästa vecka då vi åker till Italien och får njuta av semester på tu man hand med killen. Det blir inte mycket till privatliv när alla bor på varandra och så fransmän som gapar i mun på varandra, haha 😉

Hur har ni det? Fortfarande semester?

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.