C'est la vie

I’m nothing in between

Igâr undrade jag varför jag kände mig sâ känslig, irriterad och deppig. Sen kom jag pâ att det snart är dags förhelvetesveckan pâ jorden. PMS, välkommen. Dra gärna ât pipsvängen sâ snart du bara kan! Idag har det fortsatt i samma spâr, jag känner ungefär som att det är mest synd om mig i hela världen och vill helst bara ligga under täcket och sova sâ jag slipper gapa irriterat när jag tappar nâgot i golvet eller när nâgon stöter till mig pâ trottoaren. ”se var du gâr kärringjävel!”, fâr jag lust att häva ur mig. Men gör sâklart det inte. Jag vet inte hur man säger ”kärringjävel” pâ franska…
Jag ska dock försöka ignorera och tona ner sâ mycket jag kan. C har ingen lätt vecka pâ jobbet sâ det sista han behöver är en pms-bitch till flickvän, haha 😉

Idag har jag solat lite. Jag kände att det behövdes. D-vitamin = energi. Solbränna = ökat självfortroende. Voila, pms-medicin! Sen har jag mâlat mina naglar grâ, bâde pâ târna och fingrarna. Bra det med.
Nu ska jag in i duschen och tvätta bort smutset som fastnat lite varstans efter att ha suttit ute pâ den skitiga balkongen. Sen fâr vi se vart kvällen bär mig. Det enda jag vet är att jag inte har lust att sitta hemma!

 

0 kommentarer

  • Ellinor

    Ibland önskar man verkligen att killar skulle få uppleva åtminstone EN sådan vecka under sin livstid. På så vis skulle de kanske ha lite bättre förståelse för våra krämpor och humörssvägningar. Å andra sidan brukar de ofta vara väldigt förstående.
    Hoppas att du känner dig lite bättre nu och att du hittar på något trevligt i kväll.
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.