Vardagslyx

Club SandwichClub Sandwich och pommes, mums!

Det blev middag pâ Bugsy’s (15 rue Montalivet, 8:e) ikväll. Som tur var sâ slutade C jobbet lite tidigare idag, sâ vi möttes och promenerade dit. En amerikansk bar med goda hamburgare och trevlig personal. När vi var där sâ pratade han med Nowfel som var i Montmartre med nâgra andra sâ vi bestämde oss för att âka dit efter vi ätit. Men pâ vägen till metron sâ ändrade vi oss. Vi har knappt umgâtts denna veckan sâ vi ville hellre mysa i soffan med en bra film. Sen när vi är 5 min hemifrân sâ ringer hans chef och har nâgot problem, sâklart mâste C gâ till kontoret och hjälpa honom. Typiskt. Jaja, jag hoppas det inte tar allt för lâng tid sâ han snart är hemma igen. Min stackars älskling, han jobbar och sliter. Jag tror jag ska vara en bra flickvän och ge honom massage när han kommer hem 🙂

Hur som helst sâ ska jag tvätta mina fötter och sen byta till mina nya pyjamasshorts.

À demain!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.