C'est la vie

I’m almost there

Sista dagen nu. I morgon bär det av! Jag ska äta frukost och sen har jag lite ärenden på förmiddagen. Bl a måste jag fixa cykeln och ordna med mitt mobilabonnemang. Eftersom jag valde Telenor, som inte fryser abonnemang(Tele 2 är de enda som erbjuder det!), så måste vi göra en specialare. Min mamma får ta över mitt abonnemang och mitt nummer ska flyttas till ett kontantkort. Krångligt.

Men efter det ska jag ta en hej då-fika med Sandra. Jag börjar längta efter en mocha frappuchino nu, men ska nog njuta av sista koppen svenskt kaffe på några månader.

Hoppas ni får en bra start på veckan!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.