Things I like

Jag kom på en massa saker idag


Sista numret med Carine Roitfeld som chefredaktör. 70 % tidningen är reklam. Såklart. Alla ville väl vara med på ett hörn..?

Isabelle och jag har hängt hos mig i eftermiddag. Förutom att prata (hon då alltså, jag ser inte på det skitet…) non stop om Big Brother så kokade hon gott kaffe och hjälpte mig bära ner massa grejer till förrådet. Fint det att man har vänner som ställer upp i flytt-tider! Sen gick vi till Willy’s och jag köpte nästan ingredienser till att göra sallad. Tills jag insåg att jag inte orkade göra sallad. Det fick bli en pizza till middag i stället. Men så kom jag hem och kom på att man ju faktiskt inte kan äta pizza utan coca cola. Och det glömde jag köpa. Typiskt!

Ikväll blir det lugna puckar här hemma. Plocka, städa, packa. Sen tänkte jag läsa min Vogue-tidning som jag ännu inte läst. Köpte den sist jag var i Paris. Alltså för en månad sen… Jag kom på ännu en sak faktiskt, att jag hade två macarons kvar i min frys. Det blir fint det till efterrätt!

Men jag måste säga att trots min vecka, som var lite av en helvetesvecka, så fick jag ett bra avslut. Tack vare människor omkring mig. Herregud, vad vore livet utan de underbara nära och kära jag har!?

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.