C'est la vie

I live for the weekend

Måndag igen och ny vecka. När ni läser detta är jag i skolan, alltså tidsinställt inlägg.
Helgen var precis sådär skön, mysig, trevlig och underbar som jag behövde. 50 first dates i kusinens soffa med myskläder och pepparkakor som tilltugg i lördags kväll. Idag en runda på stan med mamma och fika på Café Mäster Hans.

Jag längtar redan till nästa helg! Och bort härifrån. Men nu är det inte långt kvar. Bara två veckor tills mitt plan flyger mig till min älskling. Jag längtar så! Det är tufft nu och det känns som att tiden går i snigelfart. Jag är trött på att komma hem till en tom och mörk lägenhet. Utan någon som ropar hej och ger mig en varm kram. Utan någon att laga mat till, se på film en vanlig tisdagkväll med eller ligga och pussa på en ledig lördagsmorgon.
Jag saknar så mycket.
 

Hold my head inside your hands
I need someone who understands
I need someone someone who hears
For you I’ve waited all these years

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.