Things I like

All I want for christmas is you


Min ljusslinga med stjärnor får kanske följa med till Paris ändå

Nu är här pyntat och fint. Idag köpte jag även en julstjärna på Willy’s på vägen hem från jobbet. Ett måste under julen! Jag ska bara komma igång att vattna skiten. Vilket jag aldrig gör. Tur att jag åker bort över jul, haha! Alltså ska jag köra christmas overdose i 2 veckor, höhö.

Just nu känns det också som ett bra beslut att stanna i Paris över jul(till er som undrat om jag ska fira jul med Christophe, så är svaret ja). Jag behöver verkligen de tre veckorna med honom. Jag kommer också få koppla av på riktigt. Utan att tänka på skola och jobb. Bara njuta av Paris, kärleken och kvalitetstid med vänner. Bara att vakna på morgonen med en varm kropp intill. Så himla underbart!

Dock kommer jag sakna mammas julskinka. Jag lovar er att det är det godaste som finns! Kanske kan jag be henne göra en så jag kan frakta med lite 😉

Nej ni. Efter skola, jobb, energi slösad på skype som inte funkar, betalade räkningar och lagad matlåda till morgon så är jag helt slut. Klockan är midnatt och sängen kallar!

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.