Beauty

Produkter från Clinique


Visste ni föresten att Clinique är amerikanskt och ägs av Estée Lauder? MAC, Smashbox och Bumble and bumle ingår i samma koncern.

Ett av mina favoritmärken sedan många år när det gäller skönhet är Clinique. Jag har haft deras Clarifying lotion no 2 så länge jag kan minnas. Jag gillar den eftersom att det verkligen känns som att ALLT smuts i ansiktet försvinner när man använder den.

I lördags köpte jag en låda med produkter på Åhléns. De är inte i supersmå versioner men mindre resevänliga förpackningar.
Den innehåller:

Liquid facial soap (torr till blandad hy)
Clarifying lotion no 2 (normal till torr hy)
Dramatically Different moisturizing lotion (torr hy)
Superdefense SPF 25 (torr till blandad hy, funkar nog bättre mot våren)
7 day scrub cream (underbar! Funkar bäst till normal hy med torra partier)

Peelingen har jag redan men i en stor tub, så denna blir perfekt när jag reser!

Förpackningaen kostade 395 kr och jag köpte även en balsamspray och en hårborste. Med två stycken 20 %-kuponger och presentkort kan man säga att jag fick borsten och balsamsprayen gratis. 😉

0 kommentarer

  • madeleine

    Jag älskar clarins. Kan inte vara utan (ja eller jag har ju inte försökt iaf) deras ansiktskräm. Egentligen har man inte råd att spendera så värst mycket pengar på dyra skönhetsprodukter. Men en god grund är viktig!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.