C'est la vie

I can see clearly now, the rain is gone

Efter att ha grubblat och funderat, samt dividerat med både syrran, Linda, mamma och Christophe fram och tillbaka, så löste allting sig. Jag trodde jag var schemalagd på jobbet i helgen men tydligen var det nästa helg. Herregud säger jag bara, vilken soppa för ingenting! Och helt plötsligt blev det ganska givet att stanna kvar i Paris till nästa vecka.

Hur som helst så ska vi boka om så jag åker hem antingen måndag eller tisdag kväll. Så åker jag hit igen i mitten på februari och bokar returresan med den biljetten jag skulle åkt med i morgon. Antagligen helgen då det är ett år sen vi träffades första gången. Den 12 februari möttes våra blickar första gången. Love at first sight. Almost.
Okej, alla säger ”awwww”.

Nej nu ska jag göra mig redo att gå hemifrån. Ska träffa Precious om en helvtimme nere vid St Michel och ikväll blir det middag och vin med Natalie och Linda. Ska bli så trevligt!

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.