C'est la vie

Genom papperstunna väggar

Jag kan inte sova så jag sitter i vardagsrummet och lyssnar på Christophe’s snarkningar genom väggen, haha! Vadå lyhört liksom?

Jag har verkligen megaångest för att åka hem på onsdag. Igår kom Natalie tillbaka och idag kom Linda. I morgon Solli som jag kanske inte ens hinner träffa alls. Och Janis kommer jag inte hinna träffa mer alls. På onsdag kväll är det födelsedagsfirande på favoritbaren och jag kommer inte få chans att träffa alla som jag knappt sett på hela hösten och vintern.
Just nu lockar inte Malmö ett dugg.

Om jag bokar om min biljett till den 2 februari(hade tänkt åka hit den 27:e igen och stanna en vecka eftersom att jag varken jobbar den helgen eller har föreläsningar mellan de datumen), så betalar jag bara ombokningsavgiften. Så kan jag boka en ny biljett på måndag med Norwegian och även åka med dem den 27:e. Allt som allt blir det typ samma summa till slut eftersom Norwegian har rea på flygbiljetterna. Kanske till och med billigare. Plus att det är Christophe’s tur att betala flygbiljetten.

Sen har jag och han tid att fixa mitt franska CV för praktikplatssökande. Det blir svårare från Sverige. Det är typ det viktigaste av allt.

Problemet är bara att jag verkligen behöver jobba i helgen. Dessutom har jag grejer att fixa med och saknar min lägenhet, mina vänner och min mjuka sköna säng. Men väl hemma väntar en mörk lägenhet och en tom säng.

Jag känner mig alldeles gråtfärdig av beslutsångest.

What to do?

Jag ska sova på saken…

0

0 kommentarer

 • Ellinor

  Förstår att du står i valet och kvalet. Om jag hade varit du hade jag dock stannat, nu när möjligheterna finns. Om du själv känner att du inte har något speciellt att komma tillbaka till i Malmö så tycker jag absolut att det är värt det. Tror också att du kommer må mycket bättre om du stannar i Paris, inte sant?
  Hoppas du kommit fram till något under natten.
  Kram

 • Natalie

  Somnade du till slut? Du måste ju vara pigg till ikväll!

  Jag tror att lösningen ligger i att hitta en praktikplats i Paris till våren så snabbt som möjligt, vare sig du ordnar det från Sverige eller från Paris.
  När du väl har det avklarat och har Paris-praktiken som mål att se fram emot ska du se att de följande månaderna i Malmö kommer vara mycket lättare att klara av. Så satsa på att skicka så många CV:n och lettres de motivation du kan och så snabbt som möjligt!

  Förstås kul för oss här nere om du stannar hela januari! Bara inte dina studier blir lidande
  förstås… Räknar stenhårt med att du är tillbaka den 27:e feb och stannar över 5:e mars i vilket fall som helst!!!
  😉

 • Christine

  N: Till på måndag, inte hela januari. Sååå slappt har vi inte det i skolan 😉

  Jag ska dricka massa kaffe, don't worry! Ses ikväll 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.