C'est la vie

I already miss it


Till frukost blev det en god smoothie. En positiv sak med att vara tillbaka i Malmö ett par veckor. Gott!

Bonjour! Ça va? Ah… bon! Ça va bien ici. Solen skiner och jag är pigg och glad! 🙂
Jag börjar sakna Paris lite nu. Men jag behöver inte sakna staden länge till… biljetten tillbaka är redan bokad. Om exakt två veckor och några timmar flyger jag tillbaka till mitt kära Paris! Mailade precis Bernard(pappan i den första familjen jag ska bo hos) om mina flighttider. Han är gullig och hämtar mig på flygplatsen.

Kom på igår att jag sen inte kommer komma hem på ett halvår. Det är först till jul jag får möjlighet att åka till Sverige. Jisses! Jag kommer ju sakna mamsen like crazy. 😛 Men syrran och kusin vitamin kommer ju i aug/sep så det är ju iafl alltid något. Och alla mina älskade vänner. Come and visit me! Hihi.

Jag är duschad och påklädd och ska bara kleta på mascara och fixa håret, sen har jag lite ärenden att göra. Men först ska jag ringa ett par samtal och titta på ett avsnitt av Desperate Housewives, hähä.
Senare i eftermiddag ska jag träffa Isabelle. Treeejvlet. Som skåningarna säger. Men jag är ju ingen äkta skåning så jag säger inte sådana fula saker.

Vad gör ni idag sötnosar?

0

0 kommentarer

 • Isabelle

  Efter allt blogg-prat idag lyckades ag äntligen hitta din! hihi! Nu vilar äntligen mina stackars fötter;) ha det nice ikväll, blev konsum-sushi iallafall…
  Mysigt idag! Puss puss!

 • Debbie

  Men gu så gott! Själv köpte jag glass som jag gömde i min kompis frys och glömde äta upp ;D men vi skriver uppsats ihop så den lääär ju gå åt vid nästa träff, imorrn alltså 😉

 • Christine

  Isabelle: Hihi! Ja det var en supermysig dag. 😊 Så det blev sushi iafl. Nice! Själv ska jag nog ta resterna… av det jag åt till middag igår och till lunch idag. Haha! 😋
  Trevlig kväll så hörs vi framåt helgen! Puss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.