Outfits

Something new and something old

Idag invigde jag min nya blus från Zara. Det var det som var i shoppingpåsen i fredags. Riktigt nöjd är jag och den kommer troligtvis slitas med hälsan i sommar. Passar till allt och lite till. Ungefär.
Även halsbandet är nytt från i fredags. Såg det i Paris först, men köpte aldrig det. Ångrade mig jättemycket sen så när jag hittade det på H&MEntré så var jag tvungen att slå till.

I övrigt idag så hade jag jeans från Mango, kavaj från Vero Moda(minns ni mitt galna 58 kronors-fynd från i vintras? Jag är sååå nöjd!), sjal från Pieces, lila väska från H&M och urgamla men slitstarka ballerinaskor från La Redoute.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.