Things I like

En eftermiddag på stan


Kanske kan användas till helgen då det sannolikt blir party. 🙂


Man måste skydda sig så man inte blir en rynkig gammal kärring i förtid. Haha!

Jag hade en jättetrevlig dag med Isabelle. Vi har alltid lika roligt! Vi gick lite i affärer och jag kom faktiskt hem med lite shopping. Men inga kläder blev det. Utan en ögonbrynspenna(bra budgettips!) från H&M, miniflaskor med solskyddsfaktor(bra att ha i väskan eller på korta resor) och ett guldarmband från JC. Hade ett presentkort på 70 spänn så jag betalade bara 20 kronor för det.
Perfa! 😉

Vi satt även länge i solen utanför Sevvan. Åt yogurtglass och Café Cooler och pratade om vänskap, framtidsplaner, shoppingberoende och resor.
Efter några timmars strosande på stan blev det en sväng på Netto där Isabelle blev bländad(haha!) av alla saker. De har så sjukt mycket skit där och allt ligger huller om buller! Men jag hittade iafl Special K Dark Chocolate som var 5 kronor billigare än på ICA. Sådant gillar vi! Hähä. Promenerade hem så nu är jag duktigt trött.

Nu måste jag få lite middag i mig och sen ska jag svida om till något more comfortable och glo på Desperate Housewives och Gossip Girl-avsnitt resten av kvällen. Najs! 😉

0 kommentarer

 • christin

  Vilka praktiska små flaskor med sollotion. Ja det är viktigt med att smörja in sig med sånt, jag funderar på att köpa en lotion till ansiktet.

 • carina

  oooou, sexy goldy!!! tyvärr kunde jag inte kommentera på det inlägget.. funkar inte. men jag kommer gärna och hälsar på dig i paris, och du måste komma och hälsa på mig i berlin jue!!! 😃

 • Christine

  Bellisima: Har svarat i din blogg. 😊

  Christin: Ja visst är det praktiskt! Jag har en fuktighetscreme med solskydd i. Funkar skitbra.

  B: Ja det är lyx med korta veckor. 😊
  Vi får hoppas att solen skiner hela helgen! Trevlig onsdag på dig! Kram

  carina: Haha, tack söta! 😊 Ja men du är så välkommen så. Jag vet, jag vill jättegärna till Berlin. Kanske en weekend i höst då? Vore superkul!
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.