C'est la vie

Hemlig present


T-shirt från Gina Tricot och kofta och halsband från H&M.


Armbandet fick jag av mamsen i påskpresent. Från Lindex är det.

God förmiddag på er! Här regnar det idag, men det är runt 20 grader iafl. Bättre det än 10! 🙂
Jag kunde inte komma och lämna väskan på förmiddagen eftersom ingen var hemma då, men jag ska åka in till dem så jag är där vid två. Typiskt att jag kommer iväg så sent, men jag kan inte släpa med mig väskan över halva stan, upp och ner för trappor. Och eftersom de inte var hemma innan dess så fick jag göra så. Snällt av dem att ta väskan överhuvudtaget.

Sen måste jag direkt till agenturen, men den ligger ganska nära dem så det tar nog inte för lång tid. Efter det ska jag först till Champs Elysée och kolla lite på Sephora och på hemvägen till Forum des Halles och hitta en present till en kompis. Ska finnas en speciell butik där jag kan hitta vad jag söker. I hope. Kan inte avslöja vad eftersom jag lovat att inte berätta en viss sak och många jag känner läser bloggen. *hemligt* 😉

Hoppas ni får en fin dag allihop!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.