Tankar & Funderingar

Bra vänner växer inte på träd

Haha, pratade precis med Stina på Skype. Vi har missat varandra i tre dagar nu. Så fort jag skriver eller försöker inga henne så har hon gått från datorn, och så tvärt om. Men nu fick vi tag på varandra! 🙂
Åh jag saknar henne, det är alldeles för länge sen vi sågs. Hon var dålig ett bra tag innan jag åkte och jag hade inte hört något från henne, så jag var lite orolig att allt inte gått bra.
Men som tur var så verkar hon må hur bra som helst! Skönt. Åh jag saknar henne, hon är verkligen en riktigt fin vän. Sådana växer inte på träd… i Blekinge. Har jag fått erfara. Nej men i Arvika finns de! Min söta lilla värmlänning med sitt stora hjärta, haha! 😉

Nu måste jag sova för jag ska in till Paris i morgon och göra lite ärenden. Ska in ganska tidigt dessutom för förhoppningsvis så kan jag lämna min ena väska hos Elisabeth imorn förmiddag, Laura skulle förmodligen vara hemma. J’espère!
Sen ska jag även köpa presenter till sertain someones, hehe. Älskar att köpa presenter till mina nära och kära!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.