Tankar & Funderingar

Systra mi, ou est tu?

Syrran startade upp sin blogg för ett tag sedan med målet att blogga oftare än varannan vecka, men vad har hänt Julia? Det är dåligt uppdaterat måste jag säga. 😉

Förövrigt så saknar jag min syster, och resterande familj såklart också. Mamma skulle möta mig på centralen på onsdag. Tyckte inte hon behövde det eftersom jag faktiskt vet hur man tar sig hem själv i den stad jag bott i 24 år. Men hon insisterade och nu känns det ganska skönt. Komma hem till ett vänligt leende och en varm kram är inte helt fel. 🙂

Till helgen ska jag upp till Vittsjö. Syrran fyller 18 i slutet av månaden, så vi ska fira henne denna helgen. Farfar kommer ner på fredag och då ska vi direkt till Kivik och titta på nya huset. Ska bli jätteroligt att se! Det var ett par år sedan jag var på Österlen nu dessutom. Det är så mysigt där. Hoppas på fint väder också för jag måste bygga upp lite färg inför sommaren, hihi.
Så helgen kommer spenderas i östra och norra Skåne, och sen i nästa vecka ska jag passa på att träffa lite vänner. Kanske lite party också? Har ju för tusan inte använt mina gyllene skor ännu! 😉

Och appropå en syster som fyller 18 år, så måste jag in i morgon och hitta en present till människan.
But what? Några förslag?

0 kommentarer

  • Julia

    vilken butter bild. haha!
    jag saknar dig också. längtar tills fredag. jag ska nog också till kivik, jag ska nog övningsköra dit. moahah! och min uppdatering får nog vänta ett tag. jag har så fullt upp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.