C'est la vie

Hem på semester


Olivier var snäll och gick över till Melanie och skrev ut min biljett. Känns lite som att jag ska på semester… hem. Haha! Längtar redan tillbaka till Paris. 😉


Väskan är så gott som packad. Och i påsarna ligger diverse presenter. Gissa vilket som är ditt syrran?

Oh what a day, jag är helt slut! Först åkte jag och lämnade väskan. Stannade en stund och drack kaffe med Elisabeth och Louise och snackade. De tycker att jag blivit ganska bra på franska. Själv tycker jag att jag låter som en stakande retard… men jag får väl lita på experterna och säga merci beaucoup! Jag övar och övar. 😉

Efter att jag droppat av väskan åkte jag till agenturen och hämtade kontraktet. Ringde Marie, i den andra familjen och hon sa att jag kunde komma dit med det så kunde vi skriva det om jag ville. Så jag åkte dit. Egentligen hade jag inte tid med det, men det känns tryggare att ha det gjort innan jag åker.
På vägen ut stötte jag på Auguste, den äldsta sonen, som satt och fikade med en snygg vän(hähä) på en restaurang. Gissar att han är runt min ålder, men kan lika gärna vara 20. Svårt att avgöra. Stannade iafl till och bytte några ord. De är riktigt trevliga i den familjen, men jag måste verkligen öva på franskan. Den lilla pojken(det är deras två yngasta jag ska se efter, mamman är omgift så hon har två vuxna barn också) kan ingen engelska så det blir svårt att kommunicera annars. Vi gick genom lite och bestämde att jag skulle höra av mig när jag kom ner till Paris igen.

Sen har jag sprungit runt och försökt hitta presenter. Det var speciella presenter jag ville hitta och till slut hittade jag det jag sökte. Men jag var helt död när jag till slut kom hem vid halv nio. Nu ska jag packa ner resten av mina grejer och sen gå och lägga mig. Måste upp tidigt i morgon för jag tänkte gå iväg ett ärende på förmiddagen innan jag ska åka mot flygplatsen.

0 kommentarer

 • Julia

  jag blir så glad när jag läser att en ung fransman har en snygg kompis som du kommer lära känna. mina frågor är nu: när får jag täffa denna fransman? och hur snabbt tror du att jag kan lära mig franska? och hur länge tror du ett långdistansförhållande med en fransman som man inte kan kommunicera med kan hålla?
  Bara skoja! jag är övertrött. jag har matte c prov på fredag. allt är fruktansvärt kul då. allt utom matte c.
  jag tror påsen som innehåller min syster christine är den jag ska få!
  Kram!

 • Christine

  Hahahaha! Jag sitter här och gravar högt i min ensamhet. Fy fan vad jag är övertrött då. 😋
  Om du inte lyckades läsa mellan raderna så är fransmannen MIN. Blir nog svårt med ett distansförhållande dessutom när man inte ens kan kommunicera via telefon. Tror inte det räcker med att kunna merci och au revoir. Tyvärr…

  Lycka till på provet min kära syster, hoppas det går bra!
  Bisous!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.