C'est la vie

It’s not worth it


Dålig mobilkamera-bild, men visst är den fin? Hade en lång rem också. Au revoir le sac beau…

När jag var på stan idag så gick jag en repa på Champs Elysée. Var inne på GAP, Sephora, Zara, Promod och en massa annat. Hittade en hel del fina saker men exakt ALLT jag såg till syrran var antingen för dyrt eller slut i de mindre storlekarna. HIttade en sjukt fin tunika/klänning på Naf Naf som hon hade tyckt var jättefin, men den var alldeles för dyr. Sorry syster, men just nu är du inte värd 400 spänn. ;-P Sen hittade jag en annan sak som tyvärr hade konstiga ärmar. Även det något som jag visste skulle passa henne. Riktigt typiskt. Men jag hitta lite annat som jag hoppas att hon blir glad för. Eller det får hon bli, haha!

På Naf Naf hittade jag dessutom en riktigt fin skinn-väska som jag gärna hade köpt. Men just nu har jag inte råd att lägga 800 spänn på en väska. Men jag kommer drömma om den i flera veckor.
Den var sååå fin! *snyft*

0 kommentarer

  • Jag och fotbollsspelarn

    Hihi om du inte orkar vänta på svaren tills ikväll så kan jag avslöja att alla laguna beach avsnitt finns på mtv.se 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.