Fun stuff

Have yourself a merry little christmas


Så fina placeringskort


I stället för skinkan


Paket!

Julen kom och julen gick. Lika snabbt som vanligt. Men jag har haft det riktigt bra och blivit väl omhändertagen av både min älskling och hela hans familj. De är så himla fina människor både hans föräldrar och övriga familjemedlemmar. Jag har skrattat hela eftermiddagen när vi åt traditionell jullunch hos familjen M. Dessutom har jag smakat ostron för första gången i mitt liv. Och sista. Pas ma tasse de thé. Men svärmor lagar så god mat och jag har ätit en massa gott och druckit champagne och fint vin.

Jag blev så rörd dessutom när de hade köpt en massa fina julklappar till mig. Jag fick en fin kashmirsjal, en väska, fin fransk choklad och en kokbok av hans föräldrar. Sen av hans syskon med respektive fick jag en massageolja(yes i morgon ska kärleken få ge mig en massage, välbehövligt!) som luktar skitgott plus en rolig matlåda som kommer passa bra till skolan.

Nu sitter fyra killar här och spelar Risk. De har hållt på i typ tre timmar nu och avverkat tre flaskor rödvin. Själv gav jag upp för länge sen. Både spelet och vinet. Jag är så sjukt trött efter att ha varit igång hela dagen och en 4 timmar lång lunch, och ska nog gå och lägga mig snart.
I morgon är det bara han och jag. Hela dagen. Une grasse matinée och promenad i staden. Längtar.

À demain!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.