C'est la vie

Happy f***ing friday

Det hade kunnat bli en riktigt bra fredag. OM jag inte hade pms. OM jag hade fått min lön i tid (tredje gången nu som den är flera dagar försenad, den skulle kommit in igår men det finns ännu inget på kontot). OM jag inte var superdupertrött. OM jag hade haft pengar att köpa frukost till i morgon. OM jag bara kunde ladda på pengar på mobilen så jag kunde sms:a Janis och säga att hon ska ta med Coca Cola på vägen hit. OM jag inte hade en sista-minuten-grej att göra under helgen till skolan…

OM jag bara hade haft kvar lite Gott&Blandat hemma så hade jag i alla fall kunnat vara glad över det.

Det här med lönen stör mig mest. Jävla skit.

Nu ska jag invänta Janis. Sen blir det billig broccolisoppa och någon gammal film (jag kan ju inte hyra från Canal+) på TVn som säkerligen är dubbad.

Men ja ä inte bitter. Nänä.

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.