Things I like

Vänner, goda efterrätter och youtube-klipp

Det blev en bra kväll igår i alla fall. Janis kom hit och hade köpt med sig två tartlette aux fraises till oss. Vi snackade en massa skit, åt soppa, kollade på 500 Days of Summer, grät åt fina youtube-klipp (har ni sett det här? Alltså… så himla fint!), skrattade åt roliga Ellen Degeneres-klipp och hade en allmänt fin kväll. Det är just sådant men behöver när man är lite nere och killen är borta över natten.

Idag vaknade jag kl 9 av strålande solsken och fågelkvitter. Det ska tydligen bli uppåt 30 grader idag. Nu jag jag äta min frukost och sedan fixa lite hemma. Efter lunch blir det en kaffe på stan med en killkompis. Han sa att vi skulle ses på 102 rue St Maur, men nu när jag kollat upp det så inser jag att jag måste ta mig till andra sidan stan. Fan meh.

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.