C'est la vie

Flower Power


Jag igår.

Jag hade en trevlig kväll igår med vännerna. Det började med vin på Relais d’Odeon, sen vidare på utställning där vi träffade på en kille som sa (jag räknade) ”en fait” (ungefär som att säga ”asså/liksom/ba/typ”) 20 gånger på 4 minuter. Efter det var vi hungriga och började trigga varandra med diverse McDonalds-mål. Det slutade med att vi avslutade kvällen där. Linda till och med dissade att bli bjuden på restaurang av sin kille för att följa med mig och Natalie. Det säger en del om vår vänskap. Eller hennes lojalitet till amerikansk skräpmat.

Nu är det fredag och jag känner verkligen den där ”TGIF”-känslan. När jag går från jobbet idag kommer jag med största sannolikhet känna lyckokänslor. Jag är bjuden på födelsedagsgalej ikväll men jag vet ärligt talat inte om jag orkar. Vi får se vart vinden bär mig. Min intuition säger mig ”sängen”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.