C'est la vie

Green & Blue


Det börjar bli grönt och blommigt överallt här nu!

Christophe var tvungen att jobba lite hemma på eftermiddagen så jag gick själv bort till parken vid oss. Det blev för sent att ta sig till Parc Monceau. Jag låg där en stund och lyssnade på musik tills det kom ett stort moln, då gick jag hem. För en stund sedan kom jag plötsligt på att det är den 1 maj idag. Sista dagen att deklarera är i morgon! Vilken tur att jag kom på det för jag hade säkert glömt bort det imorgon också. Nu längtar jag tills pengarna kommer in strax innan midsommar. Det lär behövas i juli!

Om en stund ska vi laga ihop lite middag tillsammans och resten av kvällen blir det nog film i soffan. I morgon är han på kontoret igen och själv måste jag skriva på mitt examensarbete. MÅSTE.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.