C'est la vie

A room with a view


Så här såg det ut igår. Med utsikt från vårt sovrumsfönster. Vi bor på 4:e våningen, utan hiss. Det har sina för och nackdelar.

Idag hänger regnet i luften, jag bara väntar på att det ska börja vräka ner. Egentligen hade jag tänkt gå upp tidigt idag för att få en massa gjort innan lunch men antagligen behövde jag ta igen lite sömn från igår natt (då jag vaknade varje halvtimme) för jag slog upp ögonen halv elva. Så kan det gå. Nu ska jag skriva lite på mitt arbete och så får jag ta tag i allt annat senare i eftermiddag. Jag skulle vilja åka och handla ett par grejer till lägenheten också. Vi får se vad jag hinner.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.