My Sweden

La Suède


Fina Malmö, som alltid är vackrast i det här ljuset.


God frukost. Och Bregott med extra salt.


Småstadsidyll.


Malmö Rådhus. Och en turist?


Fina syster. Jag kommer snart och hälsar på dig i London!


Gulligaste lilla plutten som blir 1 år på onsdag.


Kiviks hamn.


Jag på Stortorget i Malmö.


Gustav Adolfs Torg. Ser du Vickan, en McDonalds med uteservering! 😉


Skriva på arbete och lyssna på Kents nya skiva.


La famillia <3 Mamma gillar att pynta till påsken, haha.


Kusin vitamin.

Här har ni lite bilder från min semester i Sverige. Kamerabetteriet tog som sagt slut så de sista dagarna har jag dokumenterat med telefonen, dvs att de inte alls är av samma kvalitet. Men detta är vad jag fotade innan batteriet dog.

Nu ska jag packa upp det sista ur resväskan och städa lite. Lite senare tänkte vi åka bort till Parc Monceau och lägga oss på en filt där. Det är ca 17 grader och blå himmel här. Il faut profiter!

0 kommentarer

 • Malin

  Sv: jag undrar om H&M ens har traningskladerna har i England? :S Jag tror aldrig jag sett dem i butik i alla fall, far kika pa hemsidan kanske. Hur ar det i Frankrike, har du sett dem dar? Samma med underklader faktiskt! Hemma i Sverige kan man ju kopa det pa H&M och det finns inte har.

  Jag har problem med mardrommar sa i perioder sover jag, inte helt frivilligt, men anda, varannan natt istallet for varje. Ibland ar det sa att jag bestammer mig for det redan i forvag for att helt enkelt trotta ut mig sjalv till natten innan for att forsoka vara sa trott att jag sover igenom mardrommarna och andra ganger drommer jag nagot, vaknar, och sen bestammer jag mig for att inte ens forsoka sova mer den natten. Det har varit sa sedan jag var i 14-arsaldern, sa nastan 10 ar nu. Jag ar ganska van, men precis som du sager sa blir man ju frustrerad.

 • Malena

  Hej Christine!
  Igår när vi lämnade Paris var det kallt, himlen var blå förvisso men det blåste och var kyligt i luften. Trots dåligt väder har vi haft en underbar helg i din stad! Vi är omåttligt förtjusta och nu undrar jag om du vet någon (du själv kanske???) som hyr ut sin lägenhet under några dagar/en vecka i sommar? Vi vill gärna tillbaka men vi vill inte bo på hotell. Utemat från morgon till kväll blir dyrt…
  Eller om du har något tips på var man kan hitta bostäder som hyrs ut för kort tid?

  En filt i Parc Monceau, åh vad jag bli avundsjuk 😊
  Hoppas ni har en skön eftermiddag!

  Vänligen
  Malena

 • Ellinor

  Vilken bildkavalkad! Du verkar ha haft en fin tid hemma. Hoppas att ni snart får tillfälle att träffas allihopa igen. Nästa gång du kommer och stannar lite längre, kanske jag skulle försöka att tajma ett Malmöbesök (om inte Borås djurpark lockar vill säga)
  Kram

 • sara

  Åh vilka härliga bilder, det är ng speciellt med att komma hem till Sverige när man varit borta ett tag. En konstig känsla att vara hemma men ändå turist 😊

  Mysig blogg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.