Fun stuff

From Yesterday Night

 

 

 

 

 

 

Jag har varit värdelös på att uppdatera de senaste två dagarna så här kommer en bildbomb från igår kväll då jag och några kollegor var vip-inbjudna, tillsammans med ett 20-tal andra personer inom event- /design- /modebranschen, till ett evenemang på Cité de la mode et du design. Först fick vi en presentation av deras två utställningar med Balenciaga och Comme des Garcons, sedan en lite väl lång privat guidad tur (vid halv nio var vi så hungriga så vi inte orkade lyssna på all information längre, haha) runt lokalerna för att avsluta med champagne och snittar. Det var länge sedan jag skrattade så mycket som jag gjorde igår kväll. Vi var alla fyra så himla överrötta och hade kul åt allt och ingenting under kvällens gång.

 

I övrigt hinner jag inte riktigt med varken att blogga eller göra annat jag behöver göra för denna veckan är jag väldigt bokad av annat. Till helgen kommer jag ha mer tid. Stay tuned.

 

Hoppas allt är bra med er mina fina läsare!

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.