C'est la vie

Friday!

 

 

Det är fredag och min eftermiddag kommer vara allt annat än tråkig. Om två timmar ska jag möta upp med en kompis för ännu ett museum-besök. Förra veckan var vi och såg Salvador Dali-utställningen (det kommer ett inlägg om det senare idag!) och idag ska vi se Edward Hopper på Grand Palais. Efter det blir det nog en fredags-drink någonstans i värmen (det är kallt här igen, säkert -3!) innan jag ska på middag hos Christophe’s föräldrar. Min svärmor fyller år idag.

 

hittills idag har jag har tränat, ätit sushi-rester till lunch, fått tips av en kompis om en intressant mässa på Palais de congrès nästa vecka, mailat en massa personer och ringt lite samtal till Sverige. Nu ska jag in i duschen och sedan måla naglarna med detta fina nagellack.

 

 

0 kommentarer

  • natalie

    Var tränar du när du är i Paris? Friskis? Ska flytta ner i sommar och vill gärna ha tips på bra gym eller liknande 😊 gillar din blogg starkt! Kram!

  • Christine&Paris

    Jag tränar antingen hemma med en yogamatta (eller använder mig av mina fyra trappor utan hiss, haha) eller så springer jag i parken vid mig. Gym är ganska dyrt om man vill träna på maskiner och man får nog räkna med minst 600 euro per år i kostnad men för de som gillar klasser finns gym suedoise (googla!) eller friskis och svettis 😊 Nu ska det dock öppna ett lågkostnadsgym vid mig. Jag bor i ett område där det finns en del skumma människor så vet inte riktigt vad det är för folk.. Tänkte skriva ett inlägg om det sen när jag kollat in det.Tack, kul att höra. Ha en fin helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.