Outfits,  Shopping

För festliga tillfällen

Den här måndagen har jag haft The

Bangles 80-talshit ”Manic Monday” i huvudet. Det började bra, för att övergå i frustration på jobbet och sedan på eftermiddagen vände det igen till det bättre med fika och tjejsnack på Madde och Johans balkong. Tack och lov för kollegor och vänner som kan förvandla en dålig dag till skratt och en skön känsla i kroppen.

Jag längtar redan till helgen för då blir det fest. Jag köpte en klänning för ett tag sedan som jag gärna hade haft på lördag men för just detta festliga tillfälle passar det nog bättre med någonting mer sobert utan en hög slits. Jag får helt enkelt spara den till ett annat festligt tillfälle.

Den är i alla fall från H&M och en outlet så jag vet inte om den finns att köpa längre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.