C'est la vie

Faster den äldre

I eftermiddag åkte jag och syrran ut till vår bror och hans fru för lunch och mys. Vi blev bjudna på korv med bröd(Hur ofta är man det egentligen? Så himla gott!), tårta och kaffe. Man kan inte annat än älska den här lilla krabaten. Haha, han ser så rolig ut på denna bilden också! Mitt hjärta smälter när jag tittar på det. Så lugn och fin. Och sen är han världens sötaste brorson med två fastrar som avgudar honom.

Nu ska jag se klart på Gossip Girl sen blir det plugg och middag. Och lite skype med Christophe. Tänk att om bara några dagar får jag träffa honom!? Gud som jag längtar.

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.