Fun stuff

All of the lights

Festen igår var trevlig och de tre nyblivna 30-åringarna hade fixat det riktigt bra. Däremot tyckte jag DJ-killarna hade kunnat spela lite mindre dansband. Sen att vissa satt i gäng hela kvällen och inte minglade eller pratade med andra alls. Har man känt varandra sen första klass kanske man vill lära känna andra också? Tydligen inte. Jag hade nog satt bordsplacering så folk fick lära känna varandra lite mer. Det märks att jag är en storstadsbrud, haha.

Killen som satt bredvid mig kom fram på dansgolvet när han fått i sig lite för mycket och sa ”fan alltså, varför ska du ha en kille i Frankrike när du är så söt och go?”. Själv hade han en sambo och två ungar hemma. Han polare stötte på min syrra (och var nära på att ta en annan tjej på brösten. INFÖR hennes kille..) och betedde sig som en packad fjortis. De var alltså 30 år. Charmigt. Men det var också många härliga och trevliga människor där.

På grund av magknip som inte ville gå över så körde jag och syrran hem innan midnatt. Festen började redan kl sex så vid den tiden var vi helt slut och det kändes som klockan var två på natten.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.