C'est la vie

Red matte nailpolish

Jag vaknade bright and early idag. Eller ja, allt är ju relativt och för vissa kanske inte kvart i nio är jättetidigt. Men för mig en lördag är det tidigt. Jag äter frukost i sängen och tittar på Rachel Zoe Project.

Snart ska jag börja göra mig i ordning för jag måste in till stan en sväng och köpa några smågrejer till det jag ska ha på mig ikväll. Vi får låna en bil så vi ska köra upp(festen är i Hässleholm), skönt att slippa krångla med tåg.

Vad tror ni föresten om rött nagellack med matt överlack? Syrran har svart lack men det känns mer goth och emo. Sen måste jag komma på hur jag ska göra med håret. Jag är ju verkligen ingen rockertjej. I så fall mer en streettjej.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.