Fun stuff

La fête hier soir

Här har ni lite bilder från festen igår. Jag väntar på fler bilder från systemkameran som gick omlopp men det får ni se sen.


Sophia i sin fina klänning. Som hon SYTT själv. Hon är så duktig!


En Tim Burton.karaktär, en sjuksköterska och en vampyr.


Spånar offer på FB? Moderna vampyper nuförtiden.


De tre killarna som arrangerade 30-årsfesten. Vampyren till vänster är min kusins kille.


The three cousins.


Och så här var min outfit. En kille berättade att han tänkt om mig, ”jaha en sån där tråkig människa som kommer som sig själv på maskerad”. Hahaha! Detta var första gången i mitt liv jag gått ut med skinnjacka. Och så mycket eyeliner har jag inte haft sen när jag var tonåring.. Allt är min systers, förutom strumpbyxorna och kjolen under linnet.

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.