Ett nytt kapitel

Välkommen till min nya blogg!

Till er som följer med från min tidigare blogg, så hoppas jag att ni kommer trivas med att läsa även här. Tveka inte att komma med feedback och synpunkter. Det är viktigt för mig att ni tycker att det är enkelt att läsa, kommentera och navigera på sidan.

Till mina nya läsare som precis hittat hit – BIENVENUE! Vem är jag då? Jag heter Christine och har tidigare drivit bloggen Christine i Paris, där jag bloggade om mitt liv som utlandssvensk i den franska huvudstaden. Efter att jag flyttade hem till Sverige efter 5 år utomlands, är inte längre Paris en lika stor del av mitt liv (även om staden såklart finns med på ett hörn), så jag har länge funderat på att byta bloggnamn och även portal. När jag blev kontaktad av finest.se om att börja blogga hos dem såg jag det som ett tecken att det var dags att prova någonting nytt.

Ett av mina största intressen är att skriva, och det har även varit en stor del av mitt professionella liv de senaste åren. Bloggen är min terapi och att fotografera är mitt sätt att leva ut min kreativa sida. Jag reser gärna och ofta så ni får alltid följa med mig på mina äventyr utanför Sveriges lilla bubbla. Jag gillar att tipsa er om platser jag besöker, restauranger jag äter på och barer jag tycker extra mycket om. Eftersom jag även bott och jobbat utomlands så är även det en del av det jag skriver om. Utöver det kan det slinka in några mode-relaterade inlägg, en och annan bild på mat och en hel del tankar om livet med allt vad det innebär (som träning, kärlek, vänskap, musik, kakor etc.). Jag lever inte efter en mall, utan tar livet lite som det kommer. Jag tycker om att leva fullt ut, vare sig jag gör det på en nattklubb i Berlin, med en kaffe i handen på en uteservering i Malmö eller ute i Stockholms skärgård.

Jag hoppas att du stannar kvar och fortsätter läsa, och att du kommer uppskatta min blogg lika mycket som mina gamla läsare uppskattar den. Om du har några frågor är det bara att maila eller klottra ner en snäll kommentar.

 

IMG_2830

 

0 reaktioner på ”Ett nytt kapitel”

  1. Va fräsch och rymlig den nya bloggen känns! Det här tror jag kommer bli riktigt bra 😊 Den enda synpunkten jag skulle ha är att texten är ganska liten, vilket jag tyckte var lite jobbigt att läsa..

  2. Tack Ida! Vad roligt att höra 😊 Jag förstorade texten lite för jag tyckte själv att den var lite liten. Är det bättre så?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen